Smart använda mobilskal

Dagens mobiler, de är rätt känsliga. Det är ju så att en smartphone, de är inte lika kraftiga som de gamla tegelstenarna från förr. Det är lätt hänt att råka krossa skärmen, eller få sprickor i den. Det kan bli dyrt, antingen för att man måste laga det, eller för att man måste köpa en ny. Det går dock att skydda mobilen på bra sätt. Det med ett mobilskal eller ett mobilfodral. Det finns även smarta skärmskydd att sätta på. Det kostar bara ett par hundralappar att köpa ett mobilskal eller fodral, men det räcker oftast bra för att skydda din telefon.

Olika skal och fodral för mobilen

Idag finns det olika varianter av skydd för mobilen. Det finns mobilskal. De sätts oftast bak på telefonen. Sedan skärmskydd, som sätts fram på mobilen för att skydda just skärmen. Sedan även plånboksfodral som skyddar runt om samt att det även går att ha pengar och kort i dem. Vad man väljer är en smaksak. Ofta är det så att yngre personer föredrar coola fodral eller skydd, med snygga färger eller bästa laget. Äldre föredrar mer diskreta skydd, som är enfärgade. 

Oavsett vad du föredrar, se till att välja rätt modell för din telefon. Det eftersom att de olika telefonerna har olika storlekar och utseende dels beroende på om det är en iPhone eller en av alla Androider dels har även märket i sig olika modeller beroende på vad för årsmodell det är på den. 

12 Sep 2020