Messa bilder från Sydamerika

Om du har en smartphone med dig utomlands på resan, så slipper du köpa vykort! du kan enkelt skicka ett MMS till dina vänner med en semesterhälsning. Om du vill ha ett bra resmål att åka till förresten, så rekommenderar vi Bolivia i Sydamerika. Här lär du kunna ta fina bilder med din mobil.

Besök inca.se och upptäck Inca Tours, som erbjuder resor inom Sydamerika och Latinamerika. Bolivia har mängder av sevärdheter som du kan ta kort på med mobilen. Missa inte staden La Paz, den är nämligen världens högst belägna huvudstad. Bolivia har egentligen Sucre som sin huvudstad, dock så är det La Paz som agerar som det i praktiken. Bolivia har inte bara världens högst belägna huvudstad, utan de har även världens högst belägna navigerbara sjö, världens högst belägna skidort samt världens högst belägna golfbana. Mellan maj och september är det som finast vänder här!

Upptäck Peru

Ett annat land att upptäcka är Peru som även det ligger i Sydamerika. I Peru finns den berömda Inkastaden eller Inkaruinen Maccu Picchu. Detta är en mycket välbevarad bergsstad som har legat på Unescos världsarvslista sedan 1983. Andra platser du bara måste är till exempel Cusco, Amazonas djungler, Titicacasjön. I Peru kan du bo med indianer eller testa på att fiska pirayor. Med Inca Tours kan du skräddarsy resan så att den passar dina intressen. Glöm nu inte att ta med dig mobilen så att du kan skicka en massa MMS till dina vänner och familj så de ser hur härligt du har det!

26 Jul 2016