Skönaste värmen

Hur pryltokig man än är så är väl solen den absolut mest älskade värmekällan. Sedan finns det många värmekällor man uppskattar nästan lika mycket och hur mycket man njuter av värme beror helt och hållet på hur kall man är. En sprakande brasa är oslagbart mysig och en elektrisk filt i kontorsstolen kan ge vem som helst ståpäls av välbehag. För mig finns det dock en typ av värmekälla som slår alla andra och det är golvvärme. Finns det något smartare egentligen? Värme stiger ju, så SJÄLVKLART ska man ha sitt element i golvet! Att inte alla har golvvärme hemma övergår mitt förstånd, men det har väl med ekonomi att göra, antar jag.

Varma barfotafötter är sinnebilden av njutning

Jag lät installera golvvärme stegvis i mitt hem. Först badrummen, sedan sovrummet. Nu har jag golvvärme i hela huset och använder väldigt lite av annan uppvärmning. För den som är sugen på att följa mitt exempel så finns det ett gediget sortiment av golvvärmeprodukter på nätet. Man får dessutom väldigt mycket njutning för pengarna. Att kunna sätta ner fötterna på golvet om morgonen och slippa frysa tårna av sig är för mig värt mycket (jag är ganska frusen av mig).

Nu för tiden kan man hitta riktigt bra deals på installation av golvvärme och ska man renovera ett rum är det för mig en självklarhet att man satsar på denna installation i typ första hand. Ingen jag pratat om golvvärme med har varit negativ. Någonsin.

7 Jan 2019