Soffhäng

Förr i tiden, då dinosaurierna fortfarande vandrade på jorden, så brukade soffhäng i första hand innebära TV-tittande. Idag vet vi ju alla att soffhäng, precis som allt annat häng, främst innebär slösurfande på mobilen. Det innebär det inte att soffan som möbel är mindre viktig i ett hem - tvärtom! - soffan är viktigare än någonsin!

Ny soffa

Det är ganska hypat med inredning den senaste tiden - alla har åsikter och smak och vill ha det så fint som möjligt hemma - även om näsan för det mesta ändå tittar i mobilen. Man vill ju känna att man sitter i en vacker soffa även när man surfar efter snygga hem på Pinterest, annars blir det bara jobbigt. 

Jag älskar just soffhörnan mest av allt, men jag gilla rinte min soffa. Hur nu det går ihop... Jag ska köpa en ny soffa och jag letar febrilt efter den rätta. Jag har hittat en möbelbutik online som har massor av fina soffor, men jag kan inte bestämma mig för vilken. 

Gult är inte fult

Ska jag välja den coola, gula bädsoffan? Eller den klassiska Howardsoffan i beige? De är väldigt olika och kommer båda att förändra stilen i mitt vardagsrum, men båda passar in - konstigt nog. Det är ett svårt val när två olika sidor i en drar åt motsatt håll. Det lutar nog ändå mest åt den gula soffan som finns på wegot.se. Jag har sällan sett en så fin soffa och dessutom är den helt okej i pris.

Hur har du det hemma? Vilken är din viktigaste möbel? Vad innebär soffhörnan för dig?

16 Nov 2016